• Introduceti
 • lei
 • sau
 • lei
 • lei
 • % cod caen

  cauta caen
 • lei
 • Calculator avansat
calculeaza

Calculeaza:

 • Salariu Net (salariul pe care il primiti in mana).
 • Contributiile platite de angajator si angajat.
Utilizare:
 • Introduceti in partea din stanga salariu brut si calculati salariu net.
 • Selectati anul pentru care doriti sa calculati.
 • Pentru un calculator de salarii detaliat, apasati pe butonul 'Calculator avansat'. Aici o sa puteti introduce si salariu complet - insemnand cat plateste firma pentru plata unui salariu.
 • Puteti descarca rezultatul in format PDF sau sa-l tipariti.
Calcul Salariu 2019:
 • Actualizat pentru anul 2019.
Contributii Angajat
Asigurari Sociale (CAS) 25%
Asigurari Sociale de Sanatate (CASS) 10%
Deducere personala (DP)
Impozit pe venit (IV) 10%
Contributii Angajator
Contributie Asiguratorie pentru Munca (CAM) 2.25%

Calculator Salarii 2019 - Calcul salariu Net - Brut la Net, Complet la Net

Calcul salariu net. Calculator salariu net pornind de la salariu brut sau complet. Anul 2019. In aceasta pagina aveti posibilitatea de a va calcula salariul net, pornind fie de la cel brut fie de la cel complet (cost total firma).

Trebuie sa se tina cont de faptul ca transformarea intre salarii nu poate sa corespunda exact la leu, insa matematic sumele sunt corecte. De exemplu, la un calcul simplu, unui salariu brut de 2000 de lei sau unuia de 1999 lei o sa le corespunda un salariu net de 1219 lei, pentru ambele valori. Deci atunci cand se va face transformarea inversa de la net la brut, calculatorul va afisa cea mai mica valoare a salariului brut caruia sa-i corespunda acel salariu net, iar acelasi calcul se aplica si pentru salariu complet.


Selectati anul 2019 pentru calcul salariu 2019 sau ceilalti ani disponibili.

Apasand butonul "calculator avansat" veti avea la dispozitie mai multe optiuni de calcul:

- Numar tichete de masa - introduceti numarul de tichete pe care le primiti lunar, pot fi si tichete cadou, apoi precizati valoarea unui tichet.
- Functie de baza - daca aveti un singur contract de munca, acesta este functie de baza, iar in cazul in care aveti mai multe contracte de munca, trebuie sa va alegeti unul din acestea ca fiind functia de baza. Deducere personala - aceasta este de fapt o scutire partiala de la plata impozitului pe venit pentru salariatii care au un salariu brut care nu depaseste 3600 lei, au functie de baza si vine calculata in functie de numarul de persoane pe care il au in intretinere. La calcularea deducerii este luata in calcul si valoarea bonurilor primite.
- Scutit impozit - exista categorii de salariati, exemplu: programator sau salariat cu handicap, ce pot fi scutiti de la plata impozitului pe venit de 10%.
- Afisare in euro - va face calcul salariu afisand valoare in euro la cursul BNR de azi.

Dupa ce realizati un calcul va vor aparea doua optiuni, una de printare a rezultatului calculatorului si una sa descarcati in format PDF.
Situl calculator salarii are la baza codul fiscal, cu normele metodologice de aplicare.

Actualizat conform Codului fiscal 2018, cu noul mod de calcul al deducerii personale.

Ultima actualizare: Codului fiscal 2019
Ultima actualizare : Legea nr. 285/2018 din 29 noiembrie 2018
Actualizari anterioare:
Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 4/2017, ce intra in vigoare incepand cu 01 August 2017, iar firmele vor achita contributii mai mari CAS->la pensii si CASS->sanatate pentru angajatii care au un venit mai mic dec√Ęt salariul minim brut pe economie. Cotele de contributii fiind la nivelul salariului minim brut din anul respectiv, atat pentru contractele part time (jumatate de norma) cat si norma intreaga. Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 3/2017, ce intra in vigoare incepand cu 01 Februarie 2017, si prevede eliminarea plafonului de 5 salarii medii pe economie pentru contributia CAS angajat si angajator.

Acest website poate fi folosit pentru a va face o idee, o estimare cu privire la taxele salariale pentru cazurile generale si nu poate inlocui un program de contabilitate. Daca detineti o firma sau sunteti persoana fizica, puteti apela la o firma de contabilitate sau folositi un soft autorizat sub indrumarea sau cu ajutorul unui contabil.
Calculele rezultate au caracter orientativ, ne declinam orice responsabilitate fata de eventuale erori contabile aparute in urma folosirii acestora.


Pe prima pagina aveti o serie de calcule predefinite pornind de la sume fixe sau si .